sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Värikollaasi 10!Heipä hei ja hyvää Isänpäivää! Kiitokset myös viimekerran kollaaseista. Nyt onkin saavutettu yksi merkkipaalu, kun vuorossa on minun kymmenes värikollaasi. Väreinä tällä kertaa: rikinkeltainen, hiilenmusta ja tulenpunainen. Hieman nuo minun sävyni ovat tullkinnanvaraisia, mutta niinhän näiden värien kanssa yleensä on. Kaikin puolin mukavia hetkiä värien maailmassa kuitenkin toivottelen ja kollaasejanne jää odottelemaan,
Aino ,6 kommenttia:

 1. Onnittelut kympin täyttymisestä ja kiitos sinulle!!

  VastaaPoista
 2. Hi - this is my first attempt to join your collages. I've given the link twice, messing up the my e-mail address. I hope you can sort this out.
  It's a great collection!

  VastaaPoista
 3. Lämpöiset onnittelut sulle Aino <3 on ollut kiva osallistua kollaasihaasteisiin, kiitos!!

  VastaaPoista
 4. Kiitos näistä väripähkinöistä :D.

  VastaaPoista
 5. Onnitteluni Aino, upeasti olet aloittanut haasteveturina toimimisen. nämä värin ja muodon yhdistävät haasteet ovat olleet todella mielenkiintoisia.

  VastaaPoista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.