sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Kahdestoista kollaasi!Ihanaa valkeaa marraskuuta. Vihdoinkin pimeän ja synkän kolean sään jälkeen olemme saaneet nähdä, kuinka kaunis voikaan olla lumiharsoon peittynyt maa. No, onhan siinä omat ongelmansakin, mutta on se nyt vaan kuitenkin niin ihanaa ja erilaista katsella lumihuuruisia puita kuin loskan peittämää maisemaa.

Kiitokset taas kaikista ihanista kollaaseista, joita olette saaneet aikaiseksi. Tällä kertaa tarjoan teille tällaisen väriparin: vaaleanpunainen (light red) ja kirkas keltainen (clear yellow). Rohkeasti värileikkiin mukaan niin uudet kuin vanhat, toivottaa
Aino
4 kommenttia:

 1. Helsingissä ei ole lunta, pärjää kävelykengissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Kirjoitin tekstin täältä Keski-Suomen näkövinkkelistä.

   Poista
 2. Tänä aamuna oli Helsingissä Töölön talojen ja autojen katoilla lunta. Ei ole vielä sulanut pois.

  VastaaPoista
 3. Not any easy combination. But fun!

  VastaaPoista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.