sunnuntai 21. marraskuuta 2021

Kollaasi 305 (41/2021)


Kiitos kaikille haasteessa mukanaolleille ja tervetuloa mukaan tälläkin viikolla niin uudet kuin vanhat värien ystävät. Palaamme jälleen ainakin toviksi Novitan lankaväreihin. Tällä kerralla leikitään kolmella muumi-sarjan sävyllä. Mukana leikissä ovat Tuittu, Mörkö ja Nipsu. Mukavia hetkiä värikollaasien parissa.

Thank you for all participants and  welcome to join in you all fr. At  the moment, will return to friends of colours. At the moment we will returns to Novita's yarn colors again. At a moment they are: Tuittu, Mörkö ja Nipsu. (Tove Janson's moomin characters, I haven't translating).  Have a lovely moments with  The Collages of Colours.

Kollaasi 41/2021

1.     SusuPetal                    2.     Kirsti Kaija  

3.     Riitta K.                      4.     Lieselotte

5.     Eklastic                       6.     Aino

7.     Traudel                                next

6 kommenttia:

 1. Mukana ollaan!

  https://susupetal.wordpress.com/2021/11/21/air-postal-lentopostia/

  VastaaPoista
 2. Mukavaa sunnuntai-päivää!
  https://mummon-kirja.blogspot.com/2021/11/kollaasi-305.html

  VastaaPoista
 3. https://floral-passions.blogspot.com/2021/11/color-collage.html

  VastaaPoista
 4. https://meinerstestagebuch.blogspot.com/2021/11/farbcollage_21.html#more
  Grüße von mir

  VastaaPoista
 5. What a lovely idea to use Moomin colours. Here is my collage: https://picturesimperfectblog.wordpress.com/2021/11/21/moomin-collage/

  VastaaPoista
 6. https://geriatrixfotogallerie.wordpress.com/2021/11/21/ulner-kapelle-3/

  VastaaPoista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.