sunnuntai 28. lokakuuta 2018

Kollaasi 151 (44/2018) Kalvakka aurinko!Heipä hei ja talviset terveiset täältä Keski-Suomesta. Kovinpa tuli aikaiseen ensilumi, vaan upeita ovat puut lumihöytyvineen.Ensimmäisen talvipäivän kunniaksi olen nimennyt tämän värikombinaation kalvakaksi auringoksi, vaikka taivas näyttääkin täällä kirkkaan siniseltä. Mukavaa värikästä haasteviikkoa sinulle sinne, oli siellä sitten talvi tai ei.

Hello there and happy winter greetings from centern part of Finland. It's little bit too earlier to rain swow but snowy trees are so beautiful. For "Firs day of Winter" I named this colour combination Kalvakka aurinko = pale/pallid sun even sky in here is bright blue. Have a nice, lovely challenge week.

Note! Linkit ovat kyllä oikein. Minulla on ollut vanha linkkisysteemi käytössä ja siihen on näköjään tullut tuo mainos väliin, joka häviää muutaman hetken kuluttua, kun malttaa odottaa. Minun täytyy tuumailla, miten toimin jatkossa. Tutkin asiaa ja ilmoittelen.

4 kommenttia:

 1. Linkki vei jonnekin, mummo ei osaa englantia, onko linkitys muuttunut ? Autatko, AIno ? Kiitoksin unelmikko

  VastaaPoista
 2. https://sinikko.vuodatus.net/lue/2018/11/varikollaasi-44-2018-1

  VastaaPoista
 3. Laitoin linkkinä kommenttilaatikkoon, niin teen taikakuvissa. Käykö näin, voit linkittää siitä. En osaa näitä tietokonejuttuja, voi olla, että jokin omas konekäytössäni tuo ongelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole mitään ongelmaa. Linkkisi on ihan oikein annettu ja linkki vie kyllä postaukseesi kun maltaa odottaa hetken sen välisivun häviämistä. Se on nyt vain jotenkin muuttunut tuo Inlinkz-systeemi ja minun täytyy miettiä, miten toimitaan jatkossa.

   Poista

...