sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Kollaasi 127 (20/2018)!


Kiitos kaikista kivoista kollaaseista kukkaisvärien innoittamista. Nyt vaihdamme taas teemaa ja siirrymme lintuihin. Tämän viikon värit saamme kiurusta eli leivosesta. Mukavaa kollaasiviikkoa.
.
Thank you for all nice collages inspired by flowers. Now. we change a theme and new colours we will take from birds. At this week colours are given by a lark (alauda arvensis). Have a nice week.
.
.

5 kommenttia:

 1. Aurinkoista äitienpäiväsunnuntaita Aino & kiitos kauniista haastekuvasta <3

  VastaaPoista
 2. Hyvää äitienpäivää! Mikä aihe! Leivonen, Pohjolan laululintu ja vuosisatojen ajan herkkuruoka Euroopassa. Lue lisää blogistani.

  VastaaPoista
 3. Hyvää äitienpäivän iltaa! Hieno aihe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkakuume heräsi katsoessani kollaasiasi, Kirsti! Kommentoin tänne, koska minulla ei ole google+ tiliä, enkä halua sellaista luoda.

   Poista
 4. Anteliaai laitoin kaksi linkkiä, siivoatko Aino- kulta. Kiitos.

  VastaaPoista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.