sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Värikollaasi 102 (43/2017)!


Hei! Kiitos kaunis kivoista kollaaseista. Kutsun taas tässä uuden värihaasteen pariin kera kuvan korean. Heh heh! Siitä vaan värit inspiraation lähteeksi mukaan ja kollaaseja  tekemään. Mukavaa marraskuun jatkoa toivotellen jään katsemaan, mitä syntyy.

Hi! Thanks for all nice, funny and neat collages. I will invite you oncce again to the world of collages and colours with this groovy image. Take a colours, one or all and do collage of your own and give a link here. Have a nice, lovely day of October.. I am waiting for.
.6 kommenttia:

 1. Mainostin nyt pikkuisen. Toivottavasti saamme lisää väkeä!
  I marketed this a bit. Hope we'll get more participants!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun mainostit, sait minut villiinnytettyä mukaan! 😊

   Poista
 2. Kaikkien kannattaisi mainostaa, saisimme lisää katseltavaa!

  VastaaPoista
 3. After seeing Riitta's post I just couldn't resist joining in!
  Have a great Monday and thank you for hosting :)

  VastaaPoista
 4. Kirsti, kävin katsomassa kollaasejasi, mutta valitettavasti en voi kommentoida, sillä minulla ei ole google plus-profiilia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en ikävä kyllä pystynyt Kirstin kollaasia kommentoimaan. Sanon nyt tässä, että se oli minusta upea. 😊

   Poista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.