sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Kollaasi 69 (11/2017)!Kiitos kaikille kollaasitaiteilijoille ja mukavaa maaliskuun jatkoa! Tässä teille taas haastetta uusiin sommitelmiin.

Vanhassa suomalaisessa laulussa lauletaan Unien sinilinnusta, väriunia näkevistä sanotaan, että he ovat onnellisia, painajaiset mielletään tummina ja pimeinä. Miten on, millaisia ovat sinun Unien Värit?  Voit tulkita antamaani aihetta ja kuvaa haluamallasi tavalla ja tyylillä.

EDIT:  Kuva on annettu innotukseksi, ei kahleeksi. Värit voivat vaihdella riippuen laitteesta, jolla kuvaa katselet. Olet vapaa tulkitsemaan teemaa Unien Värit joko kuvasta ottamillasi väreillä tai luoda ihan omat uniesi värit. Näin siis tällä kertaa, toisella kertaa toisella tavalla.
--- 

Thank you my dear friends and artists of the collages you are made. Have a a nice time of the March and welcome  to take  part in the new challenge -  the colours of dreams.

In the old Finnish song there are sung blue-bird of dreams. It is said happy people see  color dreams. Nightmares perceived as black and  dark. How is it, what are your dream's Colors?  The image I am given is able to interpret in your own way and as you like.
 

EDIT. Image is given for inspiration not for tie. Perhaps you see colours in image different as I see, it depends a machine by which you look this postage. You are free to interpret a theme The colours of  dreams with colours of image I given or your own.

.
.

3 kommenttia:

 1. Nyt en Aino oikein ymmärrä kun sanot ettei kuvan värit sido haasteeseen vastaamiseen mitenkään? Tarkoitatko että haasteen voi tehdä vaikka punaisilla väreillä? Minun mielestä sinä annat värit ja me pitäydymme niissä noin suurinpiirtein. Tämä on vain minun kommentti kysymykseni ei tarkoitettu arvosteluksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis, kun värit saattavat näyttää toisen koneella erilaisilta kuin mitä itse näen ne, niin kuvan värit ovat vain ohjeellisia. Joskus annan myös vapaat kädet valita ottaako värit kuvasta vai sanallisesti annetusta teemasta. Nyt pääpaino on tekstissä, ei kuvassa. Pistänpä vähän lisäselvitystä postaukseenkin. Kiitos viestistä!

   Poista
  2. https://wondersbykaari.com/2017/03/12/uudet-varikollaasit-69/

   Poista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.