sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Kollaasi 40 - KESÄHAASTE!Kiitos taas kaikille, jotka olitte kollaaseja rakennelleet ja oikein hyvää kesän jatkoa tässä samalla. Kesän aikana värikollaasihaasteet muuttaa hieman muotoaan ja haasteaikaa on koko kuukausi. Haasteeksi ei ole anneta myöskään mitään erityistä väriä, vaan väriin liittyvä määritelmä, jonka jokainen voi tulkita haluamallaan tavalla. Voit myös ottaa osaa useammalla kollaasilla niin halutessasi, toisin sanoen, jos haluat, voit etdelleenkin linkittää kollaasin vaikka joka päivä tai viikko, jos se sinua innoittaa.

Kesäkuun haaste on:

Kesän mageet värisävyt

Mukavaa kesää! 
Seuraava haaste ilmestynee 3.7.2016


Thank you again to all who are made collages. Have funny warm summertime.  During the summer, the color collage challenges have some modify on shapes. The time of  challenges is whole of month. The challenges have not any particular color, but a color-related notion. You  can realize it  as you like and how you are able to understand. You can also take part  so often as  you like, day by day or once at week, or once at month - how ever you like and how you are inspired.
Challenge of June is:

The most of super cool
color shades
 of summer

Have a happy time!

Next challenge will be given at 3. july 2016 

6 kommenttia:

 1. Ihanaa ja kuvauksellista kesää kaikille!

  Have an inspirational and wonderful summer!

  VastaaPoista
 2. Hyvää kesää!
  Have a wonderful summer!

  VastaaPoista
 3. Linkitys ei nyt näytä toimivan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käypä linkittämässä uudelleen. Yhteyksissä saattaa olla joskus häiriöitä. Nyt se ainakin pitäisi toimia ja kävin tarkistamassa määrityksetkin.

   Poista
 4. My second collage for this summer. This time a wet one (surfing) but I hope your summer in Finland isn't as wet as ours in Germany is so far!

  VastaaPoista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.