sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Värikollaasi 1!

Hei kaikki uudet ja vanhat värikollaasien ystävät. Tervetuloa uusien haasteiden pariin. Näin uutena haasteen emäntänä ajattelin aloittaa ihan perusväreistä: sininen, punainen ja keltainen. Voit käyttää kollaasissasi näistä yhtä tai kaikkia. Mielenkiintoisia kollaaseja odotellen.

Huom! Jatkossa haasteet avautuvat sunnuntaisin klo 12.00.

Aino


Värikollaasi 1
Perusvärit: Sininen,  punainen ja keltainen


4 kommenttia:

 1. Kiitos Aino, inspiroivaa ja värikästä syksyä kaikille osallistujille!!

  VastaaPoista
 2. Hei olisin kommentoinut sivullesi mutta sinne ei kelpaa sähköpostisoitteeni :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sen pitäisi kelvata! Oletko varma, että ei tullut lyöntivirheitä? Tai että viestissä ei ollut mitään erikoismerkkejä, jotka vaikuttaisivat asiaan. Sähköpostiosoitetta ei ole pakko laittaa, kommentoida voi ihan pelkällä nimelläkin.

   Poista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.