sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

Kollaasi 121 (14/2018)!




Se on sitten kuukausi taas vaihtunut ja kevät etenee kohisten.Vaikka vielä, ainakin näillä leveyksillä näkyyy melkoisesti lunta ja pakkastakin on ainakin öisin, niin päivisin aurinko paistaa niin lämpimästi, että kyllä ne lumet pian kyytiä saavat. Kollaasien värit otetaankin tässä kuussa kevään kukista ja ensimmäisenä värit otetaan lumikelloista (galanthus nivalis) . Mukavaa värikästä viikkoa kaikille.


New month and new theme. In this month colours are taken from flowers of spring and at this week a flower is a snowdrop (galanthus nivalis). Have a happy week of springtime. Sun shine!
.


6 kommenttia:

  1. Kevät saisi kohista enemmänkin, jos minulta kysytään! Hyvää pääsiäistä ja kevättä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuinka saan lähetettyä sinulle osoitteeni, Riitta? gmail osoitteesi?

      Poista
  2. Kiitos uudesta haasteesta. Toivottavasti sitä huomiseksi luvattua lumituiskua ei tule, että havaitsemme kevään kohinan. Hienoa jatkoa pääsiäiselle ja keväälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirsti, kollaasissasi nautitaan kissanpäivistä :D

      Poista
  3. Ei näy paljon lunta meidän kadulla. Ovatkohan jo auranneet. Seurasimme säätiedotusta, mutta väsyimme siinä vaiheessa kuin lumimyrsky oli edennyt Espooseen. Tänä aamuna näin, että Nebraskassa asuvan Facebook-ystävän pation tuoli oli paksunlumikerrokksen peittämä. Hyvää kevättä ja rauhaisaa pääsiäisviikonloppua!

    VastaaPoista
  4. On maanantaiaamu klo vähän vaille 7. Nyt se lumisade vasta tuli.

    VastaaPoista

...