keskiviikko 15. marraskuuta 2017

Juhlahaaste arvonnasta! PÄIVITYS!

EDIT: No niin. Nyt on sitten suoritettu uusi arvonta oikealla ajalla ja kaikkien sääntöjen mukaan.  Uusia osanottajia ei mukaan tullut. Mukana arvonnassa olivat:

Arvonta suoritettiin satunnaisnumero-generaattorilla.


  
 

Voittonumeron 7, eli Riitta K. Laitan sinulle sähköpostia!


Toivotan kaikille oikein hyvää ja värikästä joulunodotusaikaa.



======================================================================

Juhlahaasteen voittaja on arvottu. Arvonta suoritettiin satunnaisnumerogeneraattorilla. Voittonumero on 1 ja sillä otti osaa SusuPetal. Otan yhteyttä ja katson, mitä värikästä sinulle keksin.
Kiitos mielenkiinnosta ja mukavaa joulun odotusta!

....


Suoritin arvonnan aamupäivällä huomatakseni nyt illansuussa, että arvonta oli suoritettu liian aikaisin. En tiennyt miten korjaisin tilanteen, joten suljin osanottoajan haasteessa, joka alunperin olisi päättynyt huomenillalla. Ajattelin kuitenkin, että parempi kun teen uuden arvonnan ja annan olla ajan vielä voimassa. Hieman jatkoin aikaa, koska vastausaika oli välillä suljettu. Joten, jos joku vielä haluaa ottaa osaa juhlahaasteeseen linkittämällä kollaasinsa niin vielä ehtii. Uusi arvonta tapahtuu keskiviikkona 15.11.2017. SusuPetalille lähtee joka tapauksessa jotain värikästä, koska ehdin jo hänelle ilmoittaa voitosta. Olen pahoillani muistihäiriöstä ja kämmistä! Minä olen vain ihminen. 
---
I drawn a winner of  100 challenge at midday. After that I saw that it happened too early (original ending time was tomorrow night).   I did not know how to fix the situation, so I quit the participating time of challenge. However, I thought it will be better when I lottery again. So I keep a time to take part in that challenge up little bit longer, because it was closed little bit of time. 

So, if someone still wants to take part in the 100 challenge by linking their collage, it is possible. The new draw will take place on Wednesday 15.11.2017.  I'm sorry my memory interruption.  I am only human. 


2 kommenttia:

  1. Voi miten ihana yllätys Aino! Olen ihan äimänä, kun en koskaan voita missään mitään :)

    Kiitos!

    VastaaPoista

...