sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Kollaasi 80 (22/2017)!


Hei ja kiitokset taas kaikille kivoille kollaasitöille ja niiden tekijöille. Tässä teille uudet värit, joissa näyttäisi olevan "multaa ja vehreyttä heräävää". Mukavaa kesän alkua, kohtahan se taas kuukausi vaihtuukin.

Kesän myötä olen ajatellut, että värikollaasit hieman hiljentäisi tahtia ja ilmestyisi kahden viikon välein. Mitä mieltä olette?

.
Hello there  and thank you for all you and from all  nice piece of  collages. Here are new colors that look like "soil and greenery". It's a nice summer start and May will turn in to June.

AT the  summer time I have thought that  the collage of colours challenge will appear after every two weeks. What do you think?
---


---

5 kommenttia:

 1. Tää on kyllä hurjan kiva haaste - minä jaksan kyllä joka viikko :) Mutta toki pää on kesäterässä täälläkin - luulin että tänään on maanantai - apuva!

  Tee Aino kuten itsellesi parhaiten sopii! Ihanat värit taas - kiitos!

  VastaaPoista
 2. Komppaan Riittaa, tee niin kuin itse tahdot aikataulun suhteen, Aino. Joka toinen viikko, kerran kuukaudessa, ihan miten vaan :)

  VastaaPoista
 3. 2 weeks in summertime is okay !
  Warm regards

  VastaaPoista
 4. Sopii, annetaan sinullekin lomaa <3

  VastaaPoista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.