sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Kollaasi 32!Heipä hei ja keväistä huhtikuun sunnuntaita! Kiitokset viimeisistä, monipuolisista yksilöllisistä kollaaseista. Tässä taas uudet värit: Mintunvihreä, hiirenharmaa ja keltainen. Mukavia hetkiä värien maailmassa. Huom! Sävyt saattavat vaihdella koneesta ja näkijästä johtuen, joten näitä ei tarvitse ottaa ihan pilkuntarkasti. Ole vapaa näkemään niin kuin näet.

Hello hello hello! Have a nice sunday and thank you for all individual collages. Here are new colours: mint's green, mouse's grey and yellow. Shades are depended by a machine and wievers, so do not take this  very meticulously. Be free to see how you see.
.
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.