sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Värikollaasi 2:!


Heipä hei kaikki ja kiitos viimeisestä. Johdateltuna edelllisestä haasteesta jatkan sekoitetuilla väreillä: vihreä, oranssi ja ruskea. Jään taas mielenkiinnolla odottamaan, millaisia tunnelmia saattekaan aikaiseksi.

Hyvää alkavaa viikkoa toivotellen,

Aino


14. Kaarin kollaasi

5 kommenttia:

 1. Terveisiä Moskovasta. En voi lähettää tätä kuvaa muuten kuin Flickrin kautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa Moskovan reissua, Anna! Kävin katsomassa Flickrissä, en löytänyt sieltä kollaasia, mutta kauniin kuvan syksystä.

   Poista
 2. Ahaa, täällä sitä ollaankin, minä eksyin matkalla. Tein edellisen kollaasin, mutta ei sitä enää saanutkaan linkitettyä, koska aamulla olin vallan jossain muualla. Mutta ei hätää, teen uuden näiden värien mukaan :-)
  Onnea matkaan Aino!

  VastaaPoista
 3. Vahinko että linkkiä ei voi enää lisästä. Tässä nyt olisi kuitenkin kun en kiireiden takia ole ehtinyt ajoissa mukaan. http://wondersbykaari.com/2015/09/20/uudet-varikollaasit-2/

  VastaaPoista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.