keskiviikko 19. elokuuta 2015

Tervetuloa uusien värikollaasien pariin!

Taiskan siirtäessä värikollaasihaasteen minulle kiitän Taiskaa mielenkiintoisista vuosista värien parissa ja toivotan sekä uudet että vanhat värikollaasien ystävät tervetulleiksi uusien haasteiden pariin.

Ensimmäinen luotsaamani värikollaasihaaste ilmestyy 6. syyskuuta.

7 kommenttia:

 1. Ihanaa, Aino, kun jatkat tätä perinteistä ja pitkäikäistä haastetta! Kiitos!!

  VastaaPoista
 2. Tyytyväisinä jatkamme kanssasi tätä ihanaa kollaasiperinnettä. Kiitos että otit siipiesi suojaan!

  VastaaPoista
 3. Aino, olen mukana. Koska minulla on jostain minulle käsittämättömästä syystä kaksi Google-profiilia, molemmat ovat mukana.:)

  VastaaPoista
 4. Kysyn ihan vain itsekseni, voisko ajatella Aino, että kun kollaasi julkaistaan niin seuraavan viikon "aiheen voisi antaa jo käsittelyyn" ja se viikon päästä julkaistais. Olis aikaa sen rakenteluun niinkuin makrotex-haassteessakin. Tää on vain mun esitys, kommentoikaat muutkin. Haaste on ok näinkuin kuin nyt on. Mukavaa syksyä kaikille !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy pistää mietintään, en uskalla kuitenkaan luvata mitään vielä tässä vaiheessa.

   Poista
 5. upeaa Aino kun otit vetäjävastuuun haasteesta, mukana olen edelleen:))

  VastaaPoista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.